ChristenUnie bezoekt Stichting Parousie

Parousie

Aanwezige leden luisteren aandachting naar Fransis Bus, een van de bestuurders van de stichting.

maandag 24 november 2014 22:37

Op woensdag 19 november was de ChristenUnie Scherpenzeel te gast bij Stichting Parousie aan de Vlieterweg. Stichting Parousie zet zich vanuit haar christelijke identiteit in voor mensen met psychiatrische problemen. Parousie biedt een beschermde woonlocatie waar 24 uur per dag begeleiding is bij het leven van alledag. De beschermde woonlocatie is gevestigd in en rondom de monumentale boerderij ‘Het Dorp’, en biedt plaats aan maximaal 24 bewoners die hier intensieve begeleiding ontvangen.

Stichting Parousie bood deze avond een gastvrij onderkomen aan de ledenvergadering van de ChristenUnie. Daarnaast gaf Francis Bus, bestuurder van de stichting, de aanwezigen een kijkje achter de schermen van Parousie. Zij vertelde hoe de cliënten dankzij de begeleiding groeien naar meer zelfstandigheid. Ook werd gesproken over de veranderingen in de financiering van de zorg, en werden zorgen en onzekerheid hierover gedeeld. Het was waardevol kennis te maken met de Stichting Parousie, die een mooie plek in de Scherpenzeelse samenleving heeft gekregen.

Meer informatie over de Stichting Parousie vindt u op www.parousie.nl.

Dit bericht is ook verschenen in de Scherpenzeelse Krant van 25 november en is te zien op de website van de Scherpenzeelse Krant.

Labels

« Terug

Archief > 2014

december

november

oktober

september

juni

mei

april

maart

februari

januari