2 zetels: bedankt!

cu juichendonderdag 20 maart 2014 19:36

ChristenUnie Scherpenzeel heeft twee zetels behaald in de gemeenteraad. Dit werd gisteravond laat, rond half twaalf, bekend gemaakt door burgemeester Visser. Ontzettend mooi om te zien dat, na een aantal maanden campagne, dit geresulteerd heeft in succes voor de ChristenUnie! 

Er is hard gewerkt en er zijn door diverse mensen vele uren gestoken in al het werk wat moest gebeuren, maar het resultaat mag er zijn! Vanaf deze plaats willen we dan ook iedereen bedanken die zijn of haar stem heeft uitgebracht op de ChristenUnie. Ook willen we alle mensen bedanken die op een of andere manier betrokken zijn geweest of de campagne hebben gesteund. Financieel of in gebed, het is allebei erg belangrijk geweest. Super!

Met deze twee zetels in de raad kunnen wij een sterk christelijk-sociaal geluid in Scherpenzeel laten horen. U kunt op ons rekenen!

Daarnaast willen we Woudenberg en Renswoude ook van harte feliciteren maar de uitslag. Geweldig dat we alledrie succes hebben kunnen behalen als ChristenUnie!

Zie hieronder de stemverdeling in Scherpenzeel.

Labels

« Terug

Reacties op '2 zetels: bedankt!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014

december

november

oktober

september

juni

mei

april

maart

februari

januari