Voorjaarsledenvergadering 2016

Afscheid IJsbrandzaterdag 16 april 2016 13:49

Afgelopen donderdag heeft de ChristenUnie in Scherpenzeel weer haar jaarlijkse voorjaarsledenvergadering gehouden. Ditmaal werd de ledenvergadering gehouden in Philalethes, kerkgebouw van de Hervormde kerk in Scherpenzeel.

Het eerste deel van de avond stond in het teken van algemene zaken zoals het jaarverslag, het financieel jaarverslag en een verslag van de activiteiten die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Na de pauze heeft wethouder Tonnis van Dijk een presentatie gehouden of afval en de verwerking hiervan in Scherpenzeel. Hierbij werd ingegaan op actuele ontwikkelingen en is verteld over manieren om meer duurzaam om te gaan met afval. Daarnaast sprak Tonnis ook over doelstellingen die gesteld zijn om de scheiding van afval beter in te richten binnen Scherpenzeel. Er is sprake van verbetering over de jaren, maar dat er nog wel een stap te maken is werd hierbij ook duidelijk. Het was goed om het hier over te hebben met aanwezige leden. Fijn dat het niet alleen binnen het college de aandacht heeft, maar ook daarbuiten.

De ledenvergadering stond toch vooral in het teken van een wisseling van de wacht. IJsbrand van der Veer nam, na vele jaren voorzitter te zijn geweest van het bestuur, afscheid en zijn zoon, Pieter van der Veer, komt in zijn plaats in het bestuur. Vanaf deze plaats willen als bestuur, als fractie en als leden IJsbrand heel hartelijk bedanken voor alles wat hij heeft betekend voor de partij in Scherpenzeel. Daarnaast willen we Pieter veel succes wensen bij zijn werk in het bestuur!

Het jaarverslag 2015 en het financieel jaarverslag 2015 (zoals goedgekeurd door de leden op de vergadering) zijn hier terug te vinden.

Labels

« Terug