Nieuwjaarsgroet

nieuwjaar2015_uitgelichtvrijdag 30 december 2016 18:41

Het jaar 2016 nadert zijn einde. We kijken uit naar een nieuw jaar. 

In 2016 is het nodige gebeurd. Met aanslagen in o.a. Brussel, Nice en Berlijn blijft de dreiging van aanslagen in Europa voortduren. De oorlog in Syrië houdt het land en vele landen rondom in zijn greep. Miljoenen mensen zijn nog steeds, met gevaar voor eigen leven, op de vlucht. Weg van het gevaar, hopend op een beter leven. Maar de worsteling, hoe nu om te gaan met de omvangrijke stroom vluchtelingen, blijft een probleem binnen Europa. 

Daarnaast was 2016 ook het jaar van de stem voor verandering, een stem tegen de gevestigde orde. In de Verenigde Staten is Donald Trump gekozen als president en heeft Groot-Brittannië gekozen voor een vertrek uit de EU. In Nederland kijken we uit naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Partijen zijn begonnen aan een lange verkiezingscampagne. Bij de ChristenUnie zal Gert-Jan Segers het gezicht van de ChristenUnie zijn. Met het verkiezingsprogramma ´Hoopvol realistisch' wil de ChristenUnie in Nederland kloven overbruggen en Nederland samenbinden. Laten we de landelijke partij opnemen in gebed richting de verkiezingen.

Onze fractie in Scherpenzeel heeft zich in het afgelopen jaar wederom ingespannen voor alle Scherpenzelers. Ook in 2016 hebben ze het ChristenUnie geluid laten klinken in raad en commissie. Vanaf deze plaats willen we hen daar heel hartelijk voor bedanken. Ook in 2017 wensen we hen, samen met het College van Burgemeester en Wethouders, voor 2017 alle wijsheid toe en Gods zegen bij hun werk. In het bestuur zijn er de nodige wijzigingen geweest. Voorzitter IJsbrand van der Veer heeft na jarenlange inzet afscheid genomen van het bestuur tijdens de voorjaarsledenvergadering. Zijn zoon Pieter is hierop het bestuur komen versterken. We willen u vragen om gebed voor ons werk in 2017, voor zowel de fractie, het college als voor het bestuur.

Het bestuur van de ChristenUnie, afdeling Scherpenzeel wenst iedereen een voorspoedig en hoopvol 2017.

Met vriendelijke groet,

Joost van de Kleut

Voorzitter ChristenUnie Scherpenzeel

 

Labels

« Terug

Reacties op 'Nieuwjaarsgroet'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.