Wie nomineer jij als waardevolle Scherpenzeler?

Waardevol Scherpenzeelzaterdag 10 februari 2018 14:54

Onlangs hebben we als ChristenUnie Scherpenzeel ons verkiezingsprogramma 'Waardevol Scherpenzeel' gelanceerd Dit programma hebben we zo genoemd, omdat we vinden dat Scherpenzeel een prachtig dorp is met waardevolle inwoners. Sterker nog, daar zijn we van overtuigd! Kijk eens om je heen. Veel mensen in ons dorp zetten zich in voor de samenleving. Hoe mooi is dat? Denk aan de vrijwilliger bij de sportvereniging, de leraar op school, de medewerker op kantoor, de brandweerman of zorgmedewerker, de ondernemer, de mantelzorger of de badmeester op het zwembad. Deze bijzondere Scherpenzelers verdienen waardering. Die mogen wel eens in het zonnetje worden gezet!

Dit willen we doen door een Waardevolle Scherpenzeler Award uit te reiken. Je kunt iemand nomineren voor de Waardevolle Scherpenzeler Award door naar onze website te gaan: scherpenzeel.christenunie.nl/waardevol.

Uit de nominaties worden drie personen gekozen. Deze personen worden op maandagavond 12 maart tijdens een voor iedereen toegankelijke bijeenkomst met Gert Jan Segers in partycentrum Schimmel te Woudenberg bekendgemaakt. 

Labels

« Terug